Balans in de Basis -  Massage vanuit Rebalancing
Balans in je lijf
 
 
van denken naar voelen
 
Loop je jezelf weleens voorbij, gewoon omdat er altijd zoveel moet?
Blijft je hoofd maar doorratelen, terwijl je juist behoefte hebt aan rust?
Of voel je je neerslachtig en slaap je misschien slecht?
Heb je last van spierpijn of steeds maar weer pijn in je onderrug?
Gun jezelf dan een massage waarbij de aandacht volledig naar jou en je lijf uitgaat!
 
Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:
 

  • klachtgerichte massage met deep tissue technieken en myofascial release technieken
  • diepe ontspanningsmassage met rebalancing technieken
  • voetmassage / hoofd- en gezichtsmassage
  • zwangerschapsmassage
  • hydrawave massage (dat is een zeer ontspannende massagevorm waarbij je op een soort warm waterbed ligt. Een genot in de herfst en winter en ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen, omdat je daarbij op je rug ligt)
  • stoelmassage (over de kleding heen, of met olie op de huid)
  • Trager sessie. The Trager Approach is een iets andere vorm van lichaamswerk. Het is een psycho-fysieke integratie bewegingsleer. Het komt neer op het ervaren van souplesse, ruimte, lichtheid en zachtheid in je lichaam, waarmee je je brein "reset". Je lichaam pakt die staat van zijn vervolgens weer sneller op. De nadruk wordt verlegd van de pijn naar je vloeibaarheid en souplesse.  Tijdens de sessie zet ik jouw lichaam in beweging. Het voelt heel prettig aan en het blijft allemaal binnen jouw comfortzone. Daar vind je namelijk je ontspanning en overgave vanzelf, dus daar kan het zich ook uitbreiden. Je gaat meer jezelf ervaren dan wat ik doe. Dat brengt je weer bij je kern.
 

 
Bij een stoelmassage neem je plaats in een ergonomisch gevormde massagestoel die zorgt dat je helemaal ontspannen zit. Je houdt daarbij de kleding aan. Rug, bekken, nek, hoofd, schouders, armen en handen worden gemasseerd.
Een stoelmassage kan ook worden gegeven met olie op de huid. Er wordt dan intensief aandacht besteed aan de nek en schouders.
 
 
 
Bij een massage op de massagetafel wordt er direct op het lichaam gemasseerd met massageolie. Ik wissel stevige technieken af met zachtere energie, en ik pas me aan aan jouw wensen.
Specifieke klachten kunnen aangepakt worden, maar ik vind de bewustwording van wat zich in jouw lichaam afspeelt vooral interessant. Voelen wat er is. Zonder dat er iets anders zou moeten zijn en zonder dat er iets wegmoet. Veel mensen vinden dat letterlijk en figuurlijk een verademing.
Wat mensen vaak zeggen na een massage is:
 
"zo..ik zit weer helemaal in mijn lijf.."
"ik voel me weer heel..alles is weer verbonden.."
 
 
Voor zwangere vrouwen is het heerlijk om aandacht te voelen voor zichzelf en hun kindje en even heerlijk te ontspannen en aangeraakt te worden op de vermoeide of gespannen plekken in hun lichaam. Dat geeft verlichting en een geluksgevoel om zo de tijd te nemen voor twee.
Als je zwanger bent, masseer ik je in zijligging en/of rugligging of op het warmwaterkussen. Dat is echt heerlijk ontspannend!
 
Een massage van 45 minuten = € 45,00
Een massage van 60 minuten = € 60,00
Een massage van 90 minuten = € 80,00

massage met hydrakussen =  + € 2,50 euro

Ter kennismaking zou je ook een massage van 30 minuten, voor € 30,- kunnen boeken. Ik vind zelf alleen dat een half uur te kort is om echt iets te kunnen bereiken. Vandaar dat ik in principe begin vanaf 45 minuten.

Je bent van harte welkom!
 
 
 


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint