Balans in de Basis -  Massage vanuit Rebalancing
Welkom
 
 
Welkom op de website van Balans in de Basis.
Ik ben Noortje Braakman, en ik verzorg intense en ontspannende massages en Trager© sessies.
Die hebben een positief effect op lichaam en geest en geven je een herboren gevoel.

Mijn massages:

zijn echt op jou afgestemd, dus die kunnen stevig zijn, klachtgericht, of herstellend en op ontspanning gericht of energetisch. 
Ik gebruik vaak technieken vanuit Rebalancing© en in plaats van alleen op de spanningsplekken te focussen, laat ik je ook de ruimte in je lijf ervaren. Daardoor komt er ook meer ruimte om te voelen wie je werkelijk bent. Je ervaart dat bepaalde spanning eigenlijk geen doel meer dient door de nieuwe input en de aandacht ervoor.
Tijdens een sessie gaat het erom dat alles er mag zijn. Niks hoeft weg of anders. Je krijgt de tijd om te voelen wat er zich in je lichaam, en dus in jou, afspeelt, wat gevoeld wil worden. Zonder oordeel.
Als ik diep werk, doe ik dat langzaam, zodat je de tijd hebt om te volgen, en erin mee te zakken. Ik werk graag in afstemming met jou, met aandacht voor jou en met respect voor jouw grenzen.
Ohja, en ik "aai" niet. Ik raak aan met volle aanwezigheid. Met zachte kracht.


Psycho-fysieke integratie:

Daarnaast geef ik sessies volgens de Trager Approach©. 
Deze methode werd ontwikkeld door Dr. Milton Trager. 
Ik geef je lichaam en mind een nieuwe impuls, een nieuwe imprint. Dit gebeurt via het onbewuste. Het zenuwstelsel, het brein en je fysiek krijgt een comfortabele, hernieuwde impuls, waardoor patronen doorbroken worden op allerlei niveaus. 
Ook leer je door een Trager© sessie hoe je in je dagelijks leven meer gemak, lichtheid en vrijheid ervaart in alles wat je doet.
Het is een lichte, dynamische, speelse vorm van lichaamswerk met een groots effect.
Je mind volgt je lichaam. In je lichaam slaan we alle ervaringen op, dus daar zit ook de sleutel tot verandering. In je onderbewuste. 

"All the blocks, our past experiences, are in the unconscious mind. Not in the conscious mind. In fact, I bypass the conscious mind to break the patterns."  - Milton Trager

Daarom werkt dit als een trein; 90 procent van wat we doen en laten, doen we vanuit het onbewuste. Geef daar een nieuwe, prettige ervaring, en je pikt dat gewoon op. Het lichaam als poort naar de mind.
 Privacy:

Misschien overbodig om te vermelden, maar toch: alles wat  wordt besproken, blijft binnen mijn praktijk. Dat is mijn beroepsgeheim.
In verband met de nieuwe AVG-wet wil ik ook graag benoemen dat ik:

* geen e-mails, dossiers of andere persoonlijke gegevens doorgeef of laat zien aan derden. Mocht dat toch nodig zijn onder een bijzondere omstandigheid, dan zal ik daarvoor eerst uitdrukkelijk om jouw toestemming vragen.
* dat ik alleen om jouw persoonlijke gegevens zoals naam en telefoonnummer vraag om in contact te kunnen zijn met je over afspraken die jij graag wil maken met mij i.v.m. een lichaamsbehandeling vanuit Balans in de Basis. Daarvoor heb ik die gegevens nodig.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint